Nuffnang Ads

SAJIAN KAMI

BERITA-BERITA KASUS JENAYAH SEKSUAL DAN BERITA-BERITA SEMASA..

Khamis, 14 November 2013

Salon dandaman tawar pakej seks


KUALA LUMPUR - Rahsia sebuah salon dandanan rambut yang mendapat sambutan pelanggan lelaki terbongkar apabila premis tersebut rupa-rupanya menawarkan pakej khidmat seks wanita warga China dan Vietnam.

Kegiatan tidak bermoral di salon yang berpusat di tingkat dua dan tiga sebuah rumah kedai di Jalan Bandar 19, Puchong dekat sini terdedah dalam serbuan polis pada pukul 11 malam kelmarin.

Semasa serbuan, tiga pasangan bukan suami isteri sedang berasmara manakala sembilan lagi pelanggan lelaki sedang menunggu untuk mendapat habuan masing-masing.

Pegawai Risikan dan Operasi Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat Ibu Pejabat Polis Daerah Serdang, Inspektor Roslin Mohamad Isa berkata, pusat kecantikan yang menawarkan pakej dandanan rambut berserta khidmat seks itu dihidu pihak berkuasa selepas menerima aduan awam yang curiga dengan perniagaan di salon itu yang hanya menerima pelanggan lelaki.

Khidmat di salon itu juga bermula pada pukul 12 tengah hari hingga pukul 1 pagi pada setiap hari.(Kosmo)http://beritakawanua.com/userfiles/upload/l/3acd53e69307abf7034e210f8fb0bbc7_Panti-pijat.jpg

PENCARIAN DIBLOG INI

Arkib Blog

Anda juga perlu baca

Related Posts with Thumbnails

Pengikut

Test for your internet speed

Ads

Catatan Popular