Nuffnang Ads

SAJIAN KAMI

BERITA-BERITA KASUS JENAYAH SEKSUAL DAN BERITA-BERITA SEMASA..

Khamis, 23 Januari 2014

Isu cerai: Izzah, suami kecewa, terganggu


SHAH ALAM - Susulan tersebarnya desas desus Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar menuntut cerai daripada suaminya, pasangan itu telah menyifatkan perkara itu sebagai gangguan kepada kehidupan peribadi dan rumah tangga keluarga itu.

Menurutnya kenyataan media yang dihantar Nurul Izzah bersama pasangannya Raja Ahmad Shahrir Raja Salim berkata, "gangguan" tersebut menyedihkan.

"Kami amat sedih dengan cubaan gangguan yang menyentuh perkara peribadi kami apabila kami gigih berusaha untuk memastikan kelangsungan perkahwinan ini.

"Keluarga kami menjadi keutamaan," katanya.

Terbaru, media melaporkan, desas desus mengenai tuntutan cerai fasakh pada hujung tahun lepas itu telah tersebar di media sosial.

Dalam perkembangan sama, media juga melaporkan mempunyai rekod perkara itu di Mahkamah Syariah, Jalan Duta dan turut disahkan pegawai mahkamah tersebut.

Selain itu,  Nurul Izzah dan Raja Ahmad Shahrir  juga memohon semua pihak memberi ruangan kepada  mereka untuk membetulkan kembali keadaan perkahwinan itu.

"Kami ucapkan terima kasih kepada semua yang melahirkan keprihatinan, dan kami memohon semua pihak agar diberikan ruang peribadi pada waktu-waktu ini," kata pasangan itu lagi.(SH)

PENCARIAN DIBLOG INI

Arkib Blog

Anda juga perlu baca

Related Posts with Thumbnails

Pengikut

Test for your internet speed

Ads

Catatan Popular