Nuffnang Ads

SAJIAN KAMI

BERITA-BERITA KASUS JENAYAH SEKSUAL DAN BERITA-BERITA SEMASA..

Isnin, 23 Julai 2012

Izanuddin nak peluk hamba Allah 'penyelamat'


Muhamad Hafiz (kanan) meneliti jahitan di kepala Hisham.
PASIR MAS - “Ramadan tahun ini sungguh bermakna buat saya selepas tiga tahun terpaksa ‘berkurung’ dalam rumah kerana malu sebab kepala saya lain daripada yang lain,” kata Mohd Izanuddin Hisham Muhamad, 24, atau lebih dikenali sebagai Hisham yang gembira selepas dibenarkan pulang ke rumah, kelmarin.

Ayat pertama terkeluar daripada mulut Hisham sebaik dibenarkan keluar dari Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian, tepat jam 3 petang kelmarin ialah ingin berjumpa hamba Allah dari Pulau Pinang yang menderma dengan seikhlas hati sehingga dia beroleh tempurung kepala baru.

Katanya, jika ditakdirkan menemuinya, dia akan memeluknya sekuat hati sebagai tanda terima kasih kerana sanggup membantunya menjadi lelaki normal semula.

Sebelum ini, sebaik dibenarkan keluar dari hospital, Hisham diibaratkan artis apabila tiba-tiba menjadi tersohor serta tumpuan ramai.

Difahamkan, ramai pelawat termasuk jururawat serta kakitangan wad berkenaan bergambar kenang-kenangan dengannya menyebabkan pemuda ‘istimewa’ itu terkedu malu sebaik berita mengenai dirinya dilaporkan media.

PENCARIAN DIBLOG INI

Arkib Blog

Anda juga perlu baca

Related Posts with Thumbnails

Pengikut

Test for your internet speed

Ads

Catatan Popular