Nuffnang Ads

SAJIAN KAMI

BERITA-BERITA KASUS JENAYAH SEKSUAL DAN BERITA-BERITA SEMASA..

Ahad, 25 Disember 2011

Gadis dicabul bekas kekasih
KUALA BERANG - Pertemuan dengan bekas kekasih membawa kenangan hitam bagi seorang gadis apabila dia dicabul dalam kereta pada 22 Disember kira-kira jam 3.30 petang di tepi jalan Kampung Gerdong, Kuala Berang.

Pemangku Ketua Polis Daerah Hulu Terengganu, Asisten Superintendan Mohd Rosli Mohd Amir berkata, pada hari kejadian, mangsa berumur 19 tahun datang sendiri dengan rela hati berjumpa dengan lelaki terbabit dan masuk ke dalam kereta bagi berbincang serta menyelesaikan masalah yang berlaku.

“Ketika hendak pulang, lelaki tersebut telah menarik kepala mangsa ke arah badannya sambil meraba buah dadanya tanpa membuka baju dan membuka zip seluar serta memasukkan jari kiri ke dalam kemaluan mangsa.

“Mangsa yang berasal dari Kampung Langkap, Sungai Tong, Setiu kemudiannya membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) dan mendapatkan rawatan di Hospital Setiu,” katanya kepada wartawan.

Beliau berkata, pasangan itu dipercayai menjalinkan hubungan sejak lima tahun lalu dan memutuskan hubungan pada Mei 2011 kerana mendapat tentangan daripada keluarga perempuan yang tidak menyukai lelaki berkenaan.

Menurutnya, suspek berumur 23 tahun dari Kampung Felda Belara, Kuala Terengganu disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana mencabul.

PENCARIAN DIBLOG INI

Arkib Blog

Anda juga perlu baca

Related Posts with Thumbnails

Pengikut

Test for your internet speed

Ads

Catatan Popular